Șobolanii s-au făcut cât iepurii și se zbenguie în centrul Aradului!

81

Nu, nu e o filmare efectuată imediat după bombardamentele din 1944, iar rozătoarele pe care le vedeți nu sunt „veverițe de Central Park” sau iepuri scăpați vii de la Paști! Scena e filmată în această după-amiază toridă de 11 august în plin centru al Aradului – vizavi de cofetăria „Libelula”… „în stația de tramvai cu buda” -, în vreme ce toți ne dăm de ceasul morții ca să „salvăm democrația” și ne consumăm energia ca să ne batem cu jandarmii.

Scuzați comparația… dar mult mai mulți oameni ajung în spital după ce le sunt invadate subsolurile de șobolani (acum, iată, și spațiul verde) decât din cauza „abuzului în serviciu fixat la un anumit cuantum” ori ale „perlelor de agramatism ale Vioricăi Dăncilă” – iar de bun simț (să știți că și Platon însuși ar fi fost de acord cu această aserțiune) ar fi să ieșim în stradă să ne curățăm, naibii, orașul de mizerie, de aurolaci agresivi, de șobolani… și după aia să ne dăm „experți în politică”!

Poate cei din diaspora, în vacanța lor politică… dacă-și fac timp… ar fi minunat să ne explice și nouă cum se face la Stuttgart, la Barcelona sau la Dublin… minunat ar fi!

Sursă: criticarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ