Soarta lui Grindeanu în PSD se decide abia mâine!?

416

Luni liderii PSD se vor reuni în cadrul Biroului Permanent Național, într-o ședință în care se va decide soarta dizidenților Victor Ponta, Sorin Grindeanu și Cătălin Ivan.

Ședința BPN a PSD va avea loc, luni, de la ora 12.00, la sediul PSD din Kiseleff, întrunirea acestui for fiind prima după o lungă perioadă de vreme, timp în care au fost organizate mai multe ședințe CEx.

Este de așteptat ca în cadrul acestei ședințe să se ia o decizie clară privind statutul de membru de partid al celor care au criticat deschis politica lui Liviu Dragnea.

Ecaterina Andronescu a declarat, într-o intervenție la o televiziune, că în cazul lui Cătălin Ivan decizia privind excluderea trebuie luată de organizația din care face parte. Codrin Ștefănescu a fost tranșant și a precizat că europarlamentarul nu mai este membru de partid, iar dacă este cazul se va desființa întreaga organizație din care face parte. Într-o situație oarecare identică se află și fostul premier Sorin Grindeanu care beneficiază de sprijinul unor primari din Timș.

În ceea ce-l privește pe Victor Ponta, situația pare mai complicată. PSD a luat hotărârea ca cine nu respectă decizia CEx la moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu este exclus automat din partid, iar Victor Ponta nu a respectat decizia. Ecaterina Antronescu nu a reușit să ofere un răspuns clar în ceea ce privește statutul lui Ponta, precizând că demiterea sa nu este formalizată și că probabil se va decide luni. Astfel, hotărârile de excludere din CEx urmează să fie formalizate de Biroul Permanent Național.

1 COMENTARIU

  1. Aflati aici, de un tupeu; PSD, fara egal!

    Aflati aici, de un tupeu, fara egal,
    Cum stiti personajul; e-n Parlament,
    Daca lumea il considera model-penal,
    Atunci, „democratia e activa”, lent!

LĂSAȚI UN MESAJ