Situație incredibilă în Timiș. Campionii naționali smulg iarba de pe stadion pentru a se putea antrena

92

Situație incredibilă la Stadionul Municipal din Lugoj. Campionii naționali ai Lugojului s-au apucat să smulgă iarba de pe pista de atletism, pentru a se putea antrena, scrie redesteptarea.ro

Promisa reabilitare a Stadionului Municipal se lasă încă așteptată, deși autoritățile locale lugojene au anunțat în nenumărate rânduri începerea lucrărilor.

Ba mai mult, edilii lugojeni nu sunt în stare nici măcar să trimită câteva persoane care să igienizeze pista de atletism.

Văzând că nu-i ajută nimeni, atleții Clubului Sportiv Școlar Lugoj, foarte mulți copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, s-au apucat să smulgă cu mânuțele lor iarba care acoperă cea mai mare parte a pistei de atletism.

“Acestea sunt condițiile în care se antrenează copiii de la secția atletism. În loc să facă antrenament au cules buruienile și iarba de pe pista de antrenament. Poate cei care sunt responsabili au să se sesizeze și să își facă datoria. Cu toate acestea copiii s-au antrenat în permanență și au reușit să obțină rezultate foarte bune”, a scris pe Facebook Mirela Dragoș, mama unui sportiv de la C.S.Ș Lugoj.

Secția de atletism a C.S.Ș Lugoj are legitimați peste 60 de sportivi, care sunt pregătiți de profesorii Adrian Vrudnik și Vasile Canea. Dintre aceștia, 15 au fost medaliați în acest an la Campionatele Naționale ale României. Alături de dascăli și ceilalți, nici ei nu s-au sfiit să pună mâna și să ajute.

Citește mai mult pe redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ