Situația pe drumurile din județ este sub control. Nu sunt drumuri închise

258

După mai mult de 24 de ore de ninsoare continuă, situația în județ este destul de grea pentru un număr important de cetățeni.

După estimările din seara de sâmbătă, Consiliul Județean a estimat circa 10.000 de locuitori din 30 de localități sunt lipsiți de energie electrică. Zăpada abundentă s-a depus pe cablurile electrice și pe instalații ducând la o seamă de avarii. De asemenea, copacii îngreunați de precipitații au cedat și au căzut peste cablurile de alimentare.

Conform estimărilor Consiliului județean sunt distruse 19 linii de medie tensiune.
În urma ședinței de lucru din seara de sâmbătă ce a reunit pe cei de la Drumuri Județene dar și pe membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au fost mobilizate echipe de la Inspectoratul de Situații de Urgență Banat pentru a ajuta la monitorizarea situației.

„Din fericire, circulația rutieră, atât pe drumurile naționale cât și pe cele județene, nu este blocată sau închisă, dar sunt condiții de iarnă, de aceea este imperios necesar să nu vă aventurați și să circulați cu prudență. Drumarii sunt mobilizați să intervină în continuare pentru ca dimineață toate drumurile județene să fie practicabile. Transmit un mesaj firmelor de deszăpezire: nu voi ezita să reziliez contracte acolo unde constat că implicarea lasă de dorit” a transmis un mesaj celor ce ar trebui să fie responsabili, președintele Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ