Situația carantinei din vestul țării

108

 

Carantina a fost instituită și în județele din preajma Timișoarei. La Arad, sunt peste 100 de persoane care au intrat în carantină, după ce au venit din zonele roșii din străinătate.

”Conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, astăzi (n.r. joi) la ora 09.00 în centrele de carantină din Județul Arad erau cazate 106 persoane. Pe raza județului Arad se aflau 115 persoane în izolare la domiciliu.

Cele 5 persoane diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus COVID-19 în seara zilei de ieri, 11.03.2020, nu se mai aflau în Județul Arad la momentul comunicării rezultatelor, acestea părăsind anterior centrul de carantină, sub escortă, spre județele de domiciliu: două persoane sunt din județul Dolj iar celelalte trei din județele Gorj, Olt și Vrancea”, am aflat de la autoritățile arădene.

Și în județul Caraș-Severin sunt 35 de oameni în carantină. În autoizolare la domiciliu sunt 147 de persoane. Au ieșit din izolare 67 de persoane. Cele mai multe persoane în autoizolare sunt la Reșița – 38.

În Caraș-Severin există, după cum se știe, un singur caz confirmat cu coronavirus, la bărbatul de 27 de ani din Reșița.

Așteptăm încă rezultatele femeii de 60 de ani cu suspiciune și ale soției persoanei confirmate cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ