Sinucidere împiedicată de președintele turc Recep Tayyip Erdogan – VIDEO

134

Scenă plină de dramatism pe podul Boğaziçi Köprüsü, care leagă Europa de Asia, în Istanbul: un bărbat care a vrut să se arunce, de la peste 60 de metri înălţime, în apele Bosforului, a fost împiedicat de președintele turc Recep Tayyip Erdogan!

Oponenţii acestuia ar spune: prea a fost „ca din filme” trecerea coloanei oficiale peste pod, exact în momentul în care bărbatul urmărea să-şi pună capăt zilelor. O cădere de la o astfel de înălţime ar fi fost, cu siguranţă, fatală! Cert este că bărbatul a fost zărit de gărzile de corp, care i-au spus că liderul turc vrea să-i vorbească. Iniţial, președintele a comunicat cu el, coborând geamul portierei.

A fost convins să renunţe la planurile sale, după câteva minute de suspans şi a fost condus la limuzina prezidenţială. Bărbatul i-a spus președintelui turc Recep Tayyip Erdogan ce avea pe suflet, se pare că ar fi vrut să se sinucidă din cauza unor necazuri în familie, şi, în cele din urmă, i-a pupat mâna şefului de stat!

Bineînţeles că întreaga scenă a fost filmată şi face înconjurul lumii, în sprijinul imaginii președintelui turc Recep Tayyip Erdogan! UE a criticat recent „îngrădirile grave” ale libertății de exprimare în Turcia și „deficiențele semnificative” în ceea ce privește independența justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ