Simpozionul Elevilor-eveniment de marcă al Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița-VIDEO

338

În această dimineaţă, în cadrul Sălii Festive din curtea Şcolii Gimnaziale din Dumbrăviţa, s-a desfăşurat a cincea ediţie a Simpozionului Elevilor intitulat “Împreună facem şcoală să zâmbească”.

Organizatorii acestui eveniment sunt Şcoală Gimnazială din Dumbrăviţa în parteneriat cu Centrul Şcolar pentru educaţie incluzivă “Paul Popescu-Neveanu”din Timişoara. Din această colaborare a rezultat şi revista “Împreună”, care apare semestrial şi care deja a ajuns la ediţia cu numărul 18.

Pe lângă lansarea revistei, în cadrul Simpozionului Elevilor, copiii au realizat desene ale căror protagonişti sunt personaje din desene animate sau eroi din lumea lecturii. După concursul de desene care a fost jurizat de profesorii coordonatori, copiii au susţinut şi un program artistic în care au prezentat cântece şi scenete comice, reprezentative domeniului şcolar.

La final, elevii au primit premii şi diplome pentru activitatea desfăşurată în cadrul revistei “Împreună”. Şcolile participante la ediţia a cincea a Simpozionului Elevilor sunt: Şcoală Generală nr.7 din Timişoara, Şcoală Generală din Pişchia, Şcoală Generală din Moșnița, Şcoală Generală nr.21 din Timişoara şi Şcoală Gimnazială din Dumbrăviţa.

Coordonatorul acestui proiect este prof. Corneliu Dragomir, care a fost însoţit de colegii săi, directorii Şcolii Gimnaziale din Dumbrăviţa, Adrian Nicola şi Ildiko Denes. De asemenea, la eveniment au participat şi profesorii din cadrul Centrului Şcolar pentru educaţie incluzivă “Paul Popescu-Neveanu” din Timişoara, în frunte cu directoarea Mioara Novac.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ