Siguri de prezența în play-off

76

Handbaliștii timișoreni au scăpat de presiune în finalul sezonului regulat; Politehnica și-a asigurat prezența în play-off cu două runde rămase de disputat grație victoriei de la Făgăraș.

Timișoara și-a atins obiectivul acestui sezon în Liga Națională de handbal masculin, calificarea în play-off. Cu două runde rămase de jucat în prima parte a stagiunii, Politehnica deja și-a asigurat matematic prezența în play-off, iar ultimele jocuri vor stabili ordinea pe locurile din Top 8.

”Merită felicitări toată lumea din club, pentru atingerea acestui obiectiv. Sunt bucuros că, după o perioadă aglomerată de toamnă, în care am fost în afara locurilor de play-off, am reușit să ne ridicăm prin mai multe rezultate pozitive la rând. E meritul băieților, a staff-ului tehnic și a celui medical”, a punctat managerul sportiv al echipei, Dan Dumitru.

Politehnica are 35 de puncte și ocupă locul al șaselea cu șanse de 90% de a-și păstra poziția și după ultimele două etape. Studenții au liber în penultima rundă, urmând a juca în runda finală din 1 aprilie, la Suceava. Indiferent de rezultate, timișorenii nu pot coborî mai jos de locul 7.

”Sunt foarte bucuros pentru prima parte a obiectivului nostru. E un rezultat excelent ținând cont de multitudinea de absențe cu care ne-am confruntat în ultimele săptămâni. E remarcabil că pentru al doilea an consecutiv suntem între primele opt echipe ale unui campionat ce devine din ce în ce mai puternic. Acum ne concentrăm, să mergem înainte cât vom putea de bine”, a completat și tehnicianul Pero Milosevic după victoria Politehnicii de la Făgăraș: 28-25.

Portarul Adam Savic a adunat 15 intervenții, între buturi, iar în teren, principalii marcatori au fost Marjanovic 10 goluri, Milosevic 6, Lazarov 4, Fenici 4, Furak 3, Ștefan 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ