Siguri de play-off după cinci victorii consecutive

149

Politehnica Timișoara merge în play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin după victoria decisivă cu Dunărea Călărași, 31-26.

Cele cinci victorii la rând obținute de handbaliștii timișoreni au asigurat locul în grupa pentru titlu, turneul locurilor 1-8 ce se va desfășura după încheierea sezonului regulat. Studenții au 41 de puncte și nu mai pot rata play-off-ul chiar dacă mai sunt de jucat 4 etape. Miza pentru bănățeni rămâne acum obținerea unei clasări cât mai bune.

Duelul cu Dunărea Călărași de duminică seara a fost decisiv în obținerea biletelor pentru play-off. Elevii pregătiți de Pero Milosevic aveau nevoie de o remiză însă și-au respectat blazonul și și-au păstrat perfect procentajul victoriilor în acest an. Și au urcat pe locul 5 la egalitate cu ocupanta poziției a patra, Steaua București.

Partida de pe parchetul sălii Constantin Jude a fost decisă în ultimele 10 minute, când gazdele au avut ”benzină” să forțeze și să se deprindă decisiv. La pauză gazdele aveau doar +2 pe tabelă după ce diferenâa maximă a fost de 3 goluri, în minutul 20. Antrenați de selecționerul României, Aihan Omer, oaspeții au rămas în meci, adică la un handicap de două goluri, până la intrarea în minutul 50. Poli s-a dus mai întâi la trei goluri și apoi la cinci pentru a termina învingătoare fără emoții.

Pentru bănățeni urmează peste o săptămână deplasarea de la Târgu Jiu contra lui Energia.

LĂSAȚI UN MESAJ