Și totuși Ganea pleacă de la ACS Poli!

89

ACS Poli stă pe un butoi de pulbere și nici măcar prima victorie stagională nu a avut darul de a liniști spiritele. Antrenorul Ionel Ganea s-a despărțit de gruparea ddin liga secundă la două zile de la succesul contra Ripensiei.

Nu e liniște la fost prim-divizionară nici măcar după primul rezultat pozitiv al campionatului. Victoria smulsă în ultimele secunde în derbyul local cu Ripensia nu a avut efectul scontat; drept dovadă antrenorul Ionel Ganea și-a făcut bagajele și a părăsit echipa. De data aceasta definitiv! Se pare că la bază stau nemulțumirile legate de viziunea diferită vizavi de vânzarea unor fotbaliști. Deocamdată pregătirea echipei va fi coordonată de secundul Emil Szolomaer.

Ganea și-a dat demisia în urmă cu trei săptămâni după scandalul în care ACS Poli a fost evacuată din vestiarele și birourile Dan Păltinișanu. Antrenorul a revenit asupra decizie după 24 de ore. De data aceasta plecarea pare una certă. Ganea a condus echipa în trei jocuri: 1-4 cu Farul Constanța, 2-2 cu Dacia Unirea Brăila și 3-2 cu Ripensia.

Problema antrenorului este doar una minoră la ACS Poli, afectată serios de probleme economice. Clubul a cerut intrarea în insolvență la Tribunalul Timiș, drum ce oate înseamna un colac de salvare sau un pas hotărât spre faliment. Există însă și varianta tot mai vehiculată ca insolvența să nu îi fie admisă grupării ce în acte aparține Primăriei Timișoara, Consiliului Județean Timiș și Universității Politehnice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.