Și furat, și snopit în bătaie de hoțul năbădăios !

316
bataie

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un conducător auto cu privire la faptul că a surprins un bărbat care sustrăgea motorină din rezervorul autotrenului său, parcat pe strada Sântuhalm, din municipiul Deva.

„Bărbatul, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit pe reclamant, în timp ce acesta încerca să îl imobilizeze, după care a fugit de la locul faptei. Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor efectuate în cauză au reuşit identificarea unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Deva, faţă de care au luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, pentru glasul-hd.ro.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care, în baza probatoriului administrat, au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ