Şi-a umplut casa cu atâtea gunoaie că a ajuns să doarmă în curte

177

Un bărbat de 51 din satul Mălăieşti – Prahova şi-a transformat casa şi curtea într-o adevărată rampă de gunoi. Cartoanele, ambalajele din plastic şi o grămadă de vechituri strânse neîncetat, sunt deja un focar de infecţie, se plâng vecinii.

Iar şobolanii care-şi fac veacul printre gunoaie le invadează tuturor gospodăriile. De fiecare dată când mizeriile rup gardul, primăria trimite cu un utilaj şi încarcă gunoaiele în camioane. Dar nu după multă vreme, curtea se umple la loc.

Bărbatul nu are familie şi nici venit, dar toată ziua şi-o petrece strângând gunoaie din tomberoanele vecinilor. Omul nici nu poate intra în casa din cauza deşeurilor aşa că doarme afară, printre cartoane, împreună cu câinii şi pisicile.

Gospodăria devenită rampă de gunoi se învecinează cu biserica şi cu grădiniţă. Pentru a-i proteja cumva pe copii, autorităţile locale au ridicat un gard solid între cele două proprietăţi. Dar, chiar şi aşa, şobolanii circulă nestingheriţi iar mirosurile invadează zona.

Primăria le-a cerut localnicilor să îşi ţină tomberoanele în curte iar poliţia locală patrulează prin sat, în ziua în care salubritatea vine să ridice gunoiul.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ