Și-a omorât soția iar la scurt timp a făcut infarct

183

Un bărbat din Vaslui şi-a ucis iubita, noaptea trecută, într-un acces de furie, iar apoi, după câteva ore, inima i s-a oprit în timp ce era audiat. Totul s-a întâmplat într-un canton silvic din apropiere de Huşi, într-o zonă greu accesibilă.

Bărbatul s-a certat cu iubita sa şi apoi a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o. Când şi-a dat seama că femeia a murit, acesta a sunat la 112 şi a povestit tot ce s-a întâmplat. Un pădurar i-a condus pe poliţişti la locul în care cei doi locuiau, cu o maşină de teren, din cauza terenului greu accesibil. Poliţiştii l-au găsit pe criminal într-o stare avansată de ebrietate şi l-au condus în faţa unui procuror pentru audieri.

Femeia ucisă a fost transportată cu o căruţă până la cel mai apropiat drum asfaltat, iar apoi a fost transferată la morgă. În timpul audierilor, bărbatul a adormit pe un scaun, iar procurorul a decis ca acesta să fie transportat la spital. După ce a ajuns la spital, inima bărbatului s-a oprit şi a intrat în stop cardio-respirator.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ