duminică 31 mai 2020
Și-a înjunghiat prietenul de pahar, după ce a refuzat să „împartă” nevasta

Și-a înjunghiat prietenul de pahar, după ce a refuzat să „împartă” nevasta

3571

Un tânăr din comuna Mușenița, județul Suceava, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat prietenul de pahar la beție. Neavând bani pentru palinca băută, victima a refuzat să-i ofere soția la schimb.

Totul s-a întâmplat pe 20 ianuarie, în jurul orei 14:00. Neculai Ionuț, în vârstă de 27 de ani, s-a întâlnit cu Mihail, în vârstă de 41 de ani, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice în satul în care domiciliază. Zis și făcut.

Șapte ore mai târziu, aflați deja în stare de ebrietate, cei doi au convenit să continue petrecerea la domiciliul lui Mihail, acolo unde acesta locuia alături de soție.

Tânărul a insistat pentru încă o sticlă de palincă, la 500 de mililitri, i-a dat bani lui Mihail și l-a trimis în vecini, pentru aprovizionare. Cei doi au continuat să consume din licoare, după care Neculai Ionuț a decis totuși să-i ceară bani pentru sticla de băutură. A fost momentul în care s-a dezlănțuit haosul.

Potrivit monitorulsv.ro, Mihail i-a explicat că nu are cum să plătească. Pus în fața unui refuz, tânărul a cerut la schimb câteva momente intime alături de soția acestuia, fiind din nou respins categoric.

Enervat la culme, Neculai Ionuț a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi. Bărbatul de 41 de ani a luat un telefon și a încercat să sune la 112, moment în care tânărul l-a înjunghiat pe la spate.

Fapta a fost încadrată la tentativă de omor, iar procesul va fi judecat că către Tribunalul Suceava.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ