Sfidarea unei șoferițe din Târgu Jiu a stârnit indignare în mediul online: ”Parchez unde vreau. Mâine vreau pe 3 locuri”

216

O tânără şi-a parcat maşina de teren pe două locuri destinate autovehiculelor persoanelor cu handicap. Întâmplarea a avut loc în parcarea subterană a mall-ului din municipul Târgu Jiu.

Fotografia cu cele două locuri de parcare speciale ocupate de bolidul tinerei a fost postată pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou-Târgu Jiu“.

Imediat, tânăra a reacţionat şi a răspuns într-un mod lipsit de respect: „Parchez unde vreau! (…) Mâine o parchez tot acolo. Măcar sa fiu in centrul atenţiei in fiecare zi. Mâine vreau pe trei locuri 😉“, a postat Elena Văduva.

Imediat, un noian de mesaje critice au fost postate la adresa ei. Până la urmă, tânăra şi-a cerut scuze: „Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima data luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte , e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi , mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze de toată nebunia creată“. 

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ