Sfatul lui Dan Negru pentru adolescenți, de Revelion: ”Căutați gagici frumoase, cu picioare lungi!”

598

Exasperat de puzderia de mesaje din ultimul timp în care adolescenții vor să facă Revelionul în fața televizorului, în compania sa, timișoreanul Dan Negru, vedeta de necontestat a Antenei 1 le dă adolescenților povețe de viață despre cum să se distreze în noaptea dintre ani, pe pagina sa de Facebook.

”Mă îngrijorează postările in care sunt tăguit în ultimele zile. La întrebarea ce faceți de Revelion răspunsul e Dan Negru. Am citit sute de mesaje cu răspunsul ăsta și mă sperie că ele sunt scrise de puști de 16, 17 sau 18 ani, adică exact vârsta la care televizorul trebuie sa fie ultima opțiune. La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta! Bucurați-va de anii ăștia! Vor trece atât de repede și o să vă pară atât de rău!” spune Dan Negru.

”Mai târziu o să descoperiți că e mai important cum îți petreci timpul decât cum îți cheltui banii. Greșelile financiare pot fi corectate, însă timpul nu se mai întoarce. Bucurați-vă de anii ăștia! Da, o sa vin din nou de Revelion la televizor dar dacă aveți 16, 17 sau 18 ani plecați de lângă mine! V-am ținut de urât în nopțile de revelion ale copilăriei dar nu vreau sa va răpeasc bucuria timpului adolescenței!” încheie Dan Negru.

LĂSAȚI UN MESAJ