Sfârșit tragic pentru un tânăr, în această dimineață, pe o șosea din Banat!

6984

În dimineaţa acestei zile, 9 aprilie, pe centura Caransebeşului, a avut loc un accident teribil, în urma căruia un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul de 38 de ani se află internat la spital. Nefericitul incident pare rupt din filme. Din primele cercetări se pare că şoferul venea din direcţia Buchin şi se îndrepta spre Jupa.

Acesta a intrat pe contrasens înaintea sensului giratoriu cu Muntele Mic, iar viteza mare a propulsat maşina la câţiva metri în afara şoselei. Şoferul a rămas încarcerat, iar pasagerul a reuşit să iasă din maşină şi să se târască până la marginea drumului. Apelul la 112 a fost făcut după ce a trecut aproximativ o oră de la producerea accidentului. Poliţiştii spun că acesta era însă conştient când a fost preluat de ambulanţă, dar din nefericire pentru şofer medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor de a-l resuscita.

O primă ipoteză ar fi aceea că şoferul ar fi consumat alcool, cei doi fiind din Petroşniţa, fapt ce exclude bănuiala că nu ar fi cunoscut drumul şi zona. În continuare se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele.

sursa: argument-cs.ro

foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ