Sfârșit tragic pentru doi oameni, pe o șosea din vestul țării! Alți doi luptă să supraviețuiască

347

Un grav accident de circulație s-a produs aseară târziu pe DN79, drumul ce leagă Aradul de Oradea, în apropierea localității Andrei Șaguna.

Se pare că un autoturism a ieșit din partea carosabilă și s-a izbit de un pom. În urma coliziunii, două persoane au decedat, iar alte două au fost transportate în stare gravă la Spitalul Județean Arad, de o ambulanță SMURD și una de la SAJ Arad.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la ISU Arad și o autospecială de stingere a incendiilor, precum și Poliția Rutieră pentru cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

În accident a fost implicat un auto marca Mercedes Sprinter de culoare albastră, care se deplasa din direcția Oradea către Arad, pe DN79, în apropierea localității Andrei Șaguna șoferul a observat un pieton care circula în același sens de mers, dar pe fondul vizibilității reduse din cauza ploii, a carosabilului umed, nu a reușit să îl evite, accidentându-l, după care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom. În urma impactului, șoferul și pietonul au decedat la fața locului, iar ceilalți doi pasageri, unul dintre ei a fost rănit grav, iar altul ușor.

Din primele informații, se pare că autovehiculul implicat în accident ar aparține Domeniilor Lupaș.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ