Sezon reușit pentru Krepelka Motorsport

265

Finalul sezonul 2016 aduce și concluziile de rigoare pentru Clubul Sportiv Krepelka Motorsport. O stagiune bună încununată cu multe podiumuri și multe participări ce se vor a fi repetate și în 2017.

CS Krepelka Motorsport a reușit un an 2016 cu multe realizări însă cuvântul care definește evoluția clubului este constanța. ”Am reprezentat Timișoara cu un număr de 14 sportivi în 18 etape de campionat național sub egida FRAS-ului. În toate campionatele am participat la toate etapele ceea ce ne propunem și pentru viitor”, a concluzionat Alexandru Krepelka.

Sportivii clubului au participat în sezonul 2016 în Campionatul Național de Viteză în Coastă (8 etape), Campionatul Național Time Attack (3 etape), Campionatul Național de Autoslalom (4 etape), Campionatul Național de Slalom Paralel (3 etape).

Pilotul numărul unu al clubului a adus și cele mai însemnate rezultate în anul ce stă să se încheie. Un loc 3 la Diesel – Viteză în Coastă, un loc 2 la Open – Naționalul de Autoslalom și prima poziție în Naționalul de Time Attack. Trebuie amintite și performanțele lui Zoltan Martincsek (locul 1 – Autoslalom, locul 2 – Time Attack) și Marius Nopcea (locul 3 la H1 – Viteză în Coastă).

”Am pus accent pe promovarea tinerilor reușind să câștigăm podiumuri la juniori și debutanți în toate campionatele la care am participat; cele 4 întreceri naționale plus participările în diferite competiții locale și regionale. Participările noastre au fost posibile cu sprijinul Primăriei Timișoara, al Consiliului Județean Timiș și sponsorii pe care i-am avut lângă noi”, a întărit Krepelka.

LĂSAȚI UN MESAJ