Seria pozitivă continuă pentru BCT

104

”Leii” bănățeni au obținut al doilea succes consecutiv în Top 4 al Ligii Naționale. După succesul cu Steaua, BC SCM s-a impus și în fața lui CSM Oradea, în intermediara de joi, scor 86-74, și se încăpățânează să rămână pe locul secund.

Cu trei jocuri rămase până la finalul sezonului regular, baschetbaliștii lui Tudos Costescu sunt excelent plasați în clasamentul Ligii Naționale. Violeții au răpus-o și pe CSM Oradea și rămân în coasta liderului CSU Sibiu, la o singură lungime.

Duelul de joi seara a curs în favoarea BCT-ului, care a controlat în permanență ostilitățile: 86-74 (25-21, 25-17, 14-22, 22-14). Este a doua victorie a timișorenilor în fața bihorenilor în acest sezon.

”Un meci în general bun. Am avut o cădere în sfertul al treilea, dar aceasta este explicabilă după meciul greu cu Steaua, care ne-a consumat fizic. Mă bucur că în sfertul al patrulea ne-am revenit, am preluat controlul partidei și am ajuns la un final fericit. Apărarea a fost o parte importantă a jocului, ca și niște realizări individuale importante, dar și jocul de echipă ne-a dat satisfacție astăzi”, a subliniat antrenorul Tudor Costescu.

BCT: Jeremic 17 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Diaz 16 puncte, Popa Calotă 15 puncte, Komatina 10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Drăgușin 7 puncte, 6 recuperări, Burgess 7 puncte, Tudor Gheorghe 7 puncte, Mijajlovic 5 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Stevanovic 2 puncte, 3 intercepții.

BCT-ul rămâne acasă pentru jocul din runda viitoare, cel de luni cu Phoenix Galați.

Tot în runda a 19-a a campionatului, BC Timba a trecut de Politehnica Iași cu 83-77 și cu cinci victorii în acest sezon este la un singur punct de locul 9. ”Urșii” merg sâmbătă în capitală pentru jocul cu Steaua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.