Seria pozitivă continuă pentru BCT

86

”Leii” bănățeni au obținut al doilea succes consecutiv în Top 4 al Ligii Naționale. După succesul cu Steaua, BC SCM s-a impus și în fața lui CSM Oradea, în intermediara de joi, scor 86-74, și se încăpățânează să rămână pe locul secund.

Cu trei jocuri rămase până la finalul sezonului regular, baschetbaliștii lui Tudos Costescu sunt excelent plasați în clasamentul Ligii Naționale. Violeții au răpus-o și pe CSM Oradea și rămân în coasta liderului CSU Sibiu, la o singură lungime.

Duelul de joi seara a curs în favoarea BCT-ului, care a controlat în permanență ostilitățile: 86-74 (25-21, 25-17, 14-22, 22-14). Este a doua victorie a timișorenilor în fața bihorenilor în acest sezon.

”Un meci în general bun. Am avut o cădere în sfertul al treilea, dar aceasta este explicabilă după meciul greu cu Steaua, care ne-a consumat fizic. Mă bucur că în sfertul al patrulea ne-am revenit, am preluat controlul partidei și am ajuns la un final fericit. Apărarea a fost o parte importantă a jocului, ca și niște realizări individuale importante, dar și jocul de echipă ne-a dat satisfacție astăzi”, a subliniat antrenorul Tudor Costescu.

BCT: Jeremic 17 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Diaz 16 puncte, Popa Calotă 15 puncte, Komatina 10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Drăgușin 7 puncte, 6 recuperări, Burgess 7 puncte, Tudor Gheorghe 7 puncte, Mijajlovic 5 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Stevanovic 2 puncte, 3 intercepții.

BCT-ul rămâne acasă pentru jocul din runda viitoare, cel de luni cu Phoenix Galați.

Tot în runda a 19-a a campionatului, BC Timba a trecut de Politehnica Iași cu 83-77 și cu cinci victorii în acest sezon este la un singur punct de locul 9. ”Urșii” merg sâmbătă în capitală pentru jocul cu Steaua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ