Sens unic pe strada Cluj. Liniile de troleibuz 15 și 16 vor fi înlocuite de autobuze și își schimbă traseul

1781

Modificările propuse de Primăria Timișoara în ceea ce privește circulația pe strada Cluj – Calea Martirilor afectează mijloacele de transport în comun. Mai mult decât atât, și microbuzele școlare suferă schimbări.

Schimbarea sensului de mers de pe banda dedicată autobuzelor și troleibuzelor de pe strada Cluj, către Spitalul Județean, modifică traseul liniilor 15, 16, Expres 2, Expres 3 și a transportului școlar S3 Sudului.

”Odată cu finalizarea lucrărilor de pe str. Arieș și, având în vedere că pe str. Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și str. Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun menționate mai sus, vor circula după cum urmează: de la str. Arieș pe str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci”, transmite STPT.

Transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de contact troleibuze. Odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 06.05.2019, minibuzul școlar va opri și în stația „Olimpia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ