Semnal de alarmă! Prețul carburanților va crește până la 31 august nu de la 1 septembrie. Cine dezvăluie manevrele din spatele majorării accizelor la combustibil

215

Eurodeputatul Siegfried Mureşan îi sfătuieşte pe şoferi să fie atenţi în fiecare zi cât costă benzină la pompă, deoarece preţul carburanţilor se va scumpi zilnic până pe 31 august şi nu de la 1 septembrie, când teoretic creşte acciza, scrie hotweek.ro.

În opinia lui Siegfried Mureşan, majorarea accizei la combustibil „este o nouă dovadă a disperării” PSD şi ALDE care va pune „economia României într-un pericol major”.

„Uitaţi-va astăzi cât costă benzină la pompă! Tăriceanu spune că Ministerul Finanţelor a discutat cu producătorii pentru a nu creşte preţul benzinei la pompă când vor creşte acciza. Eu ştiu sigur că producătorii nu pot absorbi o creştere a accizei cu 0,50 RON fără a creşte preţul benzinei. Ce cred eu că se va întâmplă: producătorii vor mari preţul benzinei zilnic de acum până pe 31 august şi nu îl vor mări de pe 31 august pe 1 septembrie când va fi mărită acciza. Aşadar: fiţi zilnic atenţi cât costă benzină la pompă! Se pune de o mare şmecherie„, a scris Mureşan pe pagină să de socializare.

Sursa: hotweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ