Semn de căință din partea primarului Timișoarei! Pentru ce a fost amendat de poliția locală

465

Primarul Timișoarei a fost amendat, luni, de Politia locală, cu 580 de lei, după ce cu o zi înainte ceruse pe Facebook să fie sancționat pentru că a parcat pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

„N-am observat că pe asfalt – asfalt parțial acoperit de zăpadă – era semnul de rezervare pt persoane cu handicap”, a scris duminică primarul pe pagina sa de socializare, cerând „sa fiu sancționat pt greșeala făcută, conform legii”. În procesul-verbal prin care îl înștiințează cu privire la amendă, poliția notează: „procesul verbal a fost întocmit urmare a autodenunțării d-lui Nicolae Robu pe Facebook”.

Am gresit si-mi pare nespus de rau!

Imi cer scuze de la toate persoanele cu dizabilitati locomotorii si le asigur si asigur pe toata lumea ca am facut-o total neintentionat!

Astazi am fost la Spitalul Municipal in vizita la prietenul meu, menestrelul de pe Alba Iulia, Vasile Alecsandri etc., Mircea Parasca, grav bolnav, proaspat iesit de la terapie intensiva dupa ce i s-a amputat un picior, din sold. Am fost cu masina personala, Laguna 2, pe post de sofer si, de indata ce am intrat in curte, portarul m-a indrumat unde sa parchez. Fiind atent la indicatiile lui, binevenite in spatiul restrans in cauza si cu o masina fara senzori (e fabricata in 2001, cumparata second hand), n-am observat ca pe asfalt – asfalt partial acoperit de zapada – era semnul de rezervare pt persoane cu handicap. Evident, portarul nu mi-a spus nimic. Astfel, am ajuns sa fac un lucru pe care nu l-as fi facut, intentionat, niciodata! Acum, nu pot decat sa-mi cer scuze, sa cer inclusiv sa fiu sanctionat pt greseala facuta, conform legii! „, a scris primarul pe Facebook.

El a pus la dispoziția presei înștiințarea de plată primită de la Poliție, care arată că pe 5 martie a fost amendat cu 580 de lei si 3 puncte de penalizare.

Imagine

 

LĂSAȚI UN MESAJ