Semifinale fără emoții pentru campioană

68

O hârtie din partea Federației Române de Rugby a trimis-o pe SCM Timișoara Saracens direct în semifinalele campionatului. Asta după ce adversarul din sferturi a declarat forfait…

Superliga de rugby se joacă mai mult la masa verde în faza sa finală. Ultimele clasate U Cluj și Poli Iași s-au declarat incapabile de a susține ultimele lor meciuri. Clujenii au comis-o zilele trecute la un joc în București, moldovenii au spus ”pas” unei vizite în Banat. Iașiul a declarat forfait înaintea barajului cu Timișoara de sâmbătă și bănățenii s-au calificat în semifinale cu 5-0 la masa verde.

Campioana are timp berechet să pregătească bătălia pentru finală, bătălie ce va avea loc sâmbăta viitoare în Ghencea. Steaua va fi adversara bănățenilor în cea mai tare semifinală a campionatului. Steliștii au teoretic programat un sfert cu U Cluj peste două zile dar foarte probabil ardelenii vor renunța și la acest joc. În aceste condiții din cele trei meciuri de baraj se va disputa unul singur: derbyul bucureștean dintre Dinamo și CSM București. Învingătoarea acestui meci se califică în semifinala de la Baia Mare.

Meciurile penultimului act au loc în 20 mai, iar marea finală e programată o săptămână mai târziu. Locația încă nu a fost stabilită de FRR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ