Selecționerul Naționalei de fotbal a vorbit despre sinuciderea fratelui său

94

Actualul selecţioner a avut un moment de cumpănă înaintea turneului final din vara trecută. S-a gândit să lase naţionala U21 pe mâna altcuiva, după drama familială prin care a trecut: fratele său s-a sinucis.

Actualul selecţioner a mai afirmat că a discutat cu mai multe persoane care s-au confruntat cu cazuri similare, dar şi cu un psiholog, pentru a găsi explicaţii.

Mirel Rădoi a dezvăluit că se văzuse cu fratele său cu două zile înainte ca acesta să sară de la etajul 4. „De obicei iau lucrurile așa cum vin. Pot găsi o grămadă de explicații, dar nu știu ce putea să împiedice tragedia. Am tot discutat cu diferite persoane care au avut astfel de cazuri în familie. Și cu psihologul! În momentul în care oamenii ajung la ideea asta, și dacă îi împiedici prima dată, o vor face a doua sau a treia oară. În ciuda faptului că pentru fratele meu a fost prima dată când a încercat să se sinucidă. Dacă n-o făcea atunci, o făcea sigur mai târziu.

Fusese cu două zile înainte la mine, la București. Discutaserăm ce urma să facă. Eu trebuia să plec în Dubai, iar el trebuia să vină să mă ajute cu copiii. Să-i ducă la școală. Probabil însă că deja își impusese ce o să facă și nu mai putea interveni nimeni. Era și un tip mai orgolios și dacă ceva îl supăra, lua orice decizie. Dacă el credea că aia e soluția, așa făcea”, a încheiat Mirel Rădoi, citat de digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ