Șefii instituțiilor statului din Vest, acuzați de incompetență crasă!

591

Acesta este verdictul dur și profund acoperitor în fapte, dat de mediul de afaceri din regiunea de vest a României!

Concluzia, care ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei mai mulți dintre șefii instituțiilor publice care au atribuții certe în domeniu, aparține autorilor studiului efectuat pe un eșantion reprezentativ de oameni de afaceri din zona de vest. Este vorba despre un studiu comandat de compania care organizează anual, la Timișoara, evenimentul, devenit marcă înregistrată, de opt ani încoace, Business Days.

Oamenii de afaceri din regiune sunt nemultumiți de felul în care reacționează autoritățile județene din Timiș, Arad și Bihor în raport cu nevoile mediului de business, ei acuzând lentoarea și mai ales incompetenta năucitoare a multor funcționari publici din aceste instituții! Este vorba despre angajați din consiliile județene, primării, dar și despre alte autorități aflate în subordinea entităților menționate mai sus.

laszlo pacso„Principalele nemulțumiri ale investitorilor, fie români sau străini, se referă la incompetența multor salariați din instituțiile statului, care au atribuții la nivel regional și local. Există o lipsă profundă de profesionalism în cazul acestor angajați ai statului, care în loc să-i ajute pe oamenii de afaceri, de multe ori îi împiedică să facă afaceri în mod eficient și competitiv”, a declarat, Laszlo Pacso, fondatorul Business Days.

Acesta a mai spus, la emisiunea Vocile Banatului, de la Digi 24 Timişoara, că, tocmai din acest motiv, a decis să-i invite la evenimentul Business Days pe cei trei lideri ai orașelor-fanion din regiunea de vest : Timișoara, Arad și Oradea. Este vorba de primarii Nicolae Robu, Gheorghe Falcă și Ilie Bolojan.

În același timp, la ediția a opta a reuniunii economice amintite, vor fi prezenți ministrul Comunicațiilor din Guvernul Cioloș și alți oficiali din ministerele cu atribuții economice din cabinetul de tehnocrați.

La ediția din acest an a Timișoara Business Days, care va avea loc în perioada  6 – 7 aprilie, sunt așteptați peste 1.000 de oameni de afaceri din regiunea de vest, din țară, dar și din regiunea transfrontalieră Ungaria-Serbia.

Evenimentul va avea loc la Complexul Senator (Expovest Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ