Șef nou la Poliția de Frontieră Timișoara, după ce chestorul Iancu Nicolaie s-a pensionat

665

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, începând cu data de 21.09.2017 comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim a fost împuternicit, în condițiile legii, ca șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim are o bogată experiență în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcții de conducere în Poliția de Frontieră din nord-vestul țării ( șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea, adjunct al șefului I.J.P.F. Satu-Mare ), iar din data de 15.12.2011  până în prezent a coordonat activitatea Serviciului de Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere din pozitia de șef serviciu.

Noul inspector-șef este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, precum și al cursurilor post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne și al Colegiului Național de Afaceri Interne.

Împuternicirea comisarului șef Girea Tiberiu-Gim la conducerea I.T.P.F. Timișoara vine ca urmare a vacantării postului, prin încetarea raporturilor de serviciu, la cerere, cu drept de pensie, a șefului I.T.P.F. Timișoara, chestorul Iancu Nicolaie.

LĂSAȚI UN MESAJ