Sediu pentru înmatriculări auto, în Lugoj

21
Lugojenii care doresc să înmatriculeze mașini au la dispoziție un nou sediu, chiar în localitate. ”Începând cu data de 22 septembrie, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculări Vehicule Timiș, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Lugoj. În acest sediu se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii”, a transmis Prefectura Timiș.
Operațiunile ce pot fi solicitate sunt: înmatricularea vehiculelor, transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculelor, radierea vehiculelor, eliberare duplicat după certificatul de înmatriculare deteriorat, pierdut, furat; eliberare certificat de înmatriculare modificări date vehicul, proprietar, eliberare autorizații provizorii de circulație, eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului, deteriorării.
Noul sediu este în Piața I.C.Drăgan nr.5, în incinta Poliției Municipiului Lugoj. Programul de lucru este: MARȚI și JOI între orele 09.30 – 14.30 – cu mențiunea că între orele 09.30 – 10.00 se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare, – între orele 10.00 – 14.30 se vor desfășura activități de preluare a documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ