Secretul uneia dintre cele mai de succes firme de construcţii din Sânnicolau Mare. Sau cum munca în familie te poate duce în top

581

SC COMPANY ALY DIA SRL este una dintre cele mai dotate firme de construcții din Sânnicolau Mare în ceea ce privește echipamentele de lucru. Compania s-a aflat în 2018 pe locul 2 în Topul Firmelor din judetul Timis, la categoria Construcții.

Florian Ivan, patronul firmei SC COMPANY ALY DIA SRL este dovada că se poate să crești și să evoluezi în afaceri ca Făt-Frumos din poveste. E adevărat, munca a fost grea și cot la cot cu angajații, dar se pare că rezultatele sunt pe măsură. Băiatul familiei Ivan, Alexandru, este cel care a moștenit de la tatăl său prima firmă, cea de lucrări de execuție și de construcții. Capul familiei e mândru că se poate lăuda cu moștenirea pe care a lăsat-o, lucrările sale rezistând chiar și 20 de ani. Fiica familiei Ivan, Claudia, este cea care se ocupă de tot ce înseamnă comercializarea materialelor din firmă și este “mâna dreaptă” a tatălui său.

Apoi, în 2005, și-au deschis un magazin, într-o încăpere de doar 25 de metri pătrați în propria lor casă și cu o investiție de aproximativ 5000 de euro. Astăzi, cifra de afaceri este undeva la 500.000 de euro pe an.

Dacă îl asculți pe Florian Ivan povestind despre afacerea sa, îl vezi cum i se luminează ochii atunci când spune că, la cifra de afaceri de azi, a contribuit întreaga familie, soția și cei doi copii. “În primii ani am lucrat cot la cot cu angajații și eu şi toti ai mei. Nici acum nu ne dăm în lături de la muncă și fiecare știe foarte bine ce are de făcut”.

Astăzi, firma are două puncte de lucru în Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ