Secretele cumplite ale inginerei care a comis o crimă oribilă. Și-a sugrumat propria mamă

161

O femeie de 65 de ani, din Râmnicu Vâlcea, este acuzată de crimă, după ce, vineri dimineaţă, şi-a omorât mama, iar apoi s-a autodenunţat la 112.

Teribila crimă s-a petrecut în dimineaţa de 5 iunie, în Râmnicu Vâlcea. În zorii zilei, o femeie a sunat la Serviciul de Urgenţă, a spus că se numeşte Carmen Ionescu şi că tocmai şi-a omorât mama. Femeia este o persoană binecunoscută în oraş, ingineră în structuri, actualmente pensionară, în vârstă de 65 de ani şi care a lucrat mai mulţi ani în domeniul proiectării de construcţii civile, inclusiv în cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, la Direcţia Programe.

Iniţial, poliţiştii au crezut că femeia a suferit o cădere nervoasă, mai ales că avea istoric în acest sens, fiindcă asupra victimei nu s-au găsit urme vizibile de violenţă. Oamenii legii s-au gândit că probabil inginera a intrat în şoc când şi-a găsit mama de 92 de ani moartă şi a crezut că din cauza ei s-a întâmplat totul. Asta în pofida faptului că femeia tot repeta: „Am omorât-o!”. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a cerut totuşi ca, în ciuda vârstei victimei, să se facă o autopsie, ca să se stabilească clar cauza decesului. De aceea, la început nu s-a ştiut dacă este vorba despre o crimă sau o moarte suspectă.

Rezultatul autopsiei a scos la iveală faptul că inginera nu minţise. Femeia le-a povestit anchetatorilor că n-a mai putut îndura problemele de sănătate ale mamei sale, precum şi „dificultăţile familiale”. A vrut iniţial să o sufoce în somn, ca să nu sufere, dar bătrâna s-a trezit şi a opus rezistenţă, motiv pentru care a sugrumat-o Carmen Ionescu a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca înainte de expirarea lor să fie prezentată unui judecător cu propunerea de arestare preventivă.

Continuarea: AICI

LĂSAȚI UN MESAJ