Seară de „Stand-up în picioare sau Szâmbete la Porto Arte“ cu poetul Sorin Poclitaru și folkistul Adrian Ilie

52

Mica și inimoasa echipă de muzicieni grupați în trupa „Adrian Ilie & Friends” a reușit deja să-și facă un număr apreciabil de fani. Ei concertează în diverse „locuri de pierzanie” unde publicul pe lângă o bere rece sau o cafea bună pot asculta și o muzică la fel de bună.

Iată de ce iubitorii sunetului de chitară sunt așteptați la un nou eveniment cu aceiași amprentă de muzică folk și poezie. Cele două merg de minune, nu de azi de ieri, ci de mai mult de cinci decenii de când astfel de spectacole umpleau săli sau chiar stadioane.
Acum, la fel, o ispravă ce se vrea de succes, se va întâmpla la binecunoscutul „Vaporu” de pe malul Begăi sau „Porto Arte” după un nume mai elevat.
Pe aceiași scenă vor sta alături poetul Sorin Poclitaru venit special la Timișoara și chitaristul Adrian Ilie pentru a spune în mod artistic ce au pe suflet.
Iubitorii de „Stand-up în picioare” sunt așteptați sâmbătă 17 iunie de la ora 20 la „Vaporu”.
Sorin Poclitaru este unul dintre cei mai cântaţi poeţi de către interpreții noștrii mai cu seamă de cei care cântă folk.
De curând formația Cargo a lansat o piesă pe versurile poetului, „Te chem”, piesă care a fost interpretată de trupa al cărei solist este Adrian Igrișan și în cadrul recitalului lor care a avut loc recent în Timișoara. Este încă un motiv în plus pentru a vedea un poet pe scenă alături de un trubadur.