Se vrea extinderea secției de chirurgie vasculară a Spitalului Județean

471

Consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean Timişoara va înainta Ministerului Sănătăţii propunerea de extindere a Secţiei de Chirurgie vasculară, care are, uneori, un grad de ocupare de peste 100%.

Managerul spitalului, dr. Raul Pătraşcu, a declarat luni, pentru agerpres.ro, că în şedinţa de marţi a consiliului de administraţie se va lua în discuţie, între altele, şi solicitarea şefului Secţiei de Chirurgie vasculară, prof. Mihai Ionac, de extindere a acesteia.

„Profesorul Mihai Ionac a mai solicitat extinderea secţiei şi în anii trecuţi. A avut un caz în februarie, cu o doamnă pentru care nu a mai avut loc în saloanele de femei. Aceasta a refuzat pe bună dreptate internarea într-un salon de bărbaţi şi au cazat-o într-un pat amenajat pe hol, pe termen scurt. pentru nişte proceduri simple. Când s-a ridicat, s-a împiedicat şi a căzut. Din fericire pentru dânsa, nu s-a lovit, dar putea avea consecinţe grave. Ca urmare, când un şef de secţie îmi trimite propuneri, nu pot refuza luarea în discuţie a acestora în consiliul de administraţie. Decizia pe care o va lua consiliul de administraţie va fi înaintată spre analiză Ministerului Sănătăţii, singurul care poate decide asupra extinderii unei secţii’, a explicat Raul Pătraşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ