Se pot strânge semnături pentru ”Fără penali în funcții publice”! Robu dă derogare

149
Membrii USR pot strânge liniștiți semnături în centrul istoric din Timișoara! Primarul orașului, Nicolae Robu, permite acest lucru prin derogare.
Potrivit unei postari pe Facebook, edilul șef este dispus să ofere o derogare de la regulile privind zona de promenadă, astfel încât membrii USR să poată strânge liniștiți semnături. Impune însă un grafic orar.
„Ca dovadă a susținerii de către subsemnatul, așa cum am declarat în repetate rânduri, a campaniei “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”, inițiată cu bună credință de societatea civilă, pentru a nu o decredibiliza prin ducerea ei de către USR Timiș întru sfidarea reglementărilor în vigoare în orașul nostru și a legii care stabilește condițiile în care se pot organiza și desfășura acțiuni publice în spațiul public, ASUM decizia de a aproba, PRIN DEROGARE de la regulile în vigoare pentru zona de promenadă a Timișoarei, strângerea de semnături ORIUNDE și în această zonă. Sper ca activiștii USR să profite din plin de această deschidere din partea mea și să acționeze pe tot parcursul zilei, de exemplu: de la 8.00 până la 22.00″, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.
Vă reamintim că primarul a mai încercat să oprească strângerea de semnături pentru campania ”Fără penali în funcții publice”, când chiar el a fost rugat să semneze. Atunci a asmuțit polițiștii locali pe membrii USR și a criticat aspru faptul că aceștia din urmă și-au permis să oprească cetățenii pe strada Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.