Se schimbă vremea în Banat. Ce ne aşteaptă din seara aceasta?

4934

Astăzi, vremea va fi schimbătoare. Cerul variabil ziua, se va înnora treptat spre seara începând din vest. În cursul nopții, local se vor semnala precipitații mixte, favorizând depunerea poleiului. La munte, izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu intensificări temporare în Banat. În depresiuni vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade, iar cele minime între -11 grade în depresiunile din Crișana și 0 grade la deal.

Mâine, vremea va fi în general închisă și normală termic. Cerul va fi mai mult noros. Local, mai ales noaptea se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, favorabile depunerii poleiului. La munte, izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat din sector sudic, cu intensificări la munte, izolate în rest. În depresiuni, noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni spre -5 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ