Se schimbă regulile în conducerea automobilelor. Vezi cine va avea serios de suferit

787

COD RUTIER: Mulți dintre cei cu probleme auditive grave nu vor mai putea  trece examenul medical și nu vor mai putea primi parafa care admite faptul că sunt apți medical pentru condus.

Din păcate, mulți dintre ei sunt nevoiți să se deplaseze la serviciu doar cu mașina, motiv pentru care vor să le ceară parlamentarilor români să le ofere ajutor.

În ciuda deficiențelor de auz de care mai mulți români suferă, aceștia sunt mult mai prudenți la volan și deloc implicați în accidente rutiere, spre deosebire de persoanele fără probleme, dar care conduc imprudent, se urcă beți la volan sau fac live-uri pe rețelele de socializare.

În urma unor interviuri acordate pentru Observator.tv, mai multe persoane cu deficiențe de auz au peste 300.000 km conduși în mai mult de 5 țări din Europa, dar și din lume.

De acum înainte, singurii care vor mai putea conduce vor fi cei care au aparat auditiv și care pot auzi începând cu 500, 1000 și 2000 de decibeli.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cod-rutier-lovitura-soc-pentru-soferii-cu-aceste-probleme-de-sanatate-ministerul-sanatatii-a-luat-decizia_449303.html#ixzz5XlOUpgFj

LĂSAȚI UN MESAJ