Se schimbă „cărţile” în PSD Timiş pentru alegerile locale?

602

Titus Bojin se întoarce în PSD pe uşa din faţă. Păi sigur că da, că doar UNPR, al cărui membru încă este, va fi absorbit de PSD. Sau înghiţit, dacă sună mai strong.

E cert că unora dintre viitori foşti colegi pesedişti le convine, altora – mult mai puţin, spre deloc. Cui nu-i pică bine reîntoarcerea fostului lider al CJT Timiş la matcă? Fix celor a căror intuiţie funcţionează. Vizionarilor, mai exact. Asta fiindcă (şi) lor li se pare limpede, ca apa din bazinul hidrografic al Timişului, că domnul Bojin va fi propunerea PSD Timiş pentru viitoare conducere la nivel înalt a judeţului. Ca să îşi maximizeze şansele pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Timiş, pesediştii îl vor împinge în faţă pe actualul şef de la Ape.

Ce se va întâmpla cu domnul Călin Dobra? Consultanţii politici îi văd, la prima ochire, două drumuri, ambele asfaltate: unul spre primăria Lugojului, altul spre vicepreşedinţia CJT. Mă rog, asta arată harta acum. Că realitatea din teren poate fi cu totul alta, doar electoratul va hotărî. Sau sforile din partidul de guvernământ. Dar e cert că un aer proaspăt, tare, puternic se va simţi în plămânii PSD Timiş odată cu absorbţia UNPR Timiş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ