Se întâmplă în România! O angajată a unui supermarket refuză să-i servească pe români (video)

786

O filmare pare să inflameze din nou spiritele între români şi etnicii maghiari din România, după ce pe internet a apărut un VIDEO filmat în Odorheiul Secuiesc în care un cetăţean etnic român nu este servit de către angajata unui Supermarket pentru că nu ştie limba maghiară.

Un bucureştean aflat la un prieten în Odorheiul Secuiesc vrea să verifice informaţia conform căreia, vorbitorii de limbă română nu sunt serviţi de către angajata supermarketului Kaufland din localitate. Acesta filmează întreaga scenă cu o cameră ascunsă iar rezultatele sunt de-a dreptul revoltătoare.

Pe filmare, se poate vedea cum românul merge la standul de mâncare al unui supermarket Kaufland, cu intenţia de a cumpăra o porţie de mici.

Bărbatul este înjurat în limba maghiară de către vânzătoare şi este ignorat minute bune fiind ţinut cu banii întinşi fără a fi servit, pentru faptul că a cerut de mâncare în limba română.

Nedumerit de ce se întâmplă, bărbatul cere ajutorul altor clienţi aflaţi la rând însă se loveşte de criticile acestora, ba chiar este îndemnat să părăsească locul.

Dialogul cu unul dintre clienţi este de-a dreptul halucinant şi depăşeste limita oricărei logici. Bărbatul care se recomandă a fi tatăl angajatei spune că tânăra nu cunoaşte limba română şi că normal ar fi ca tânărul să stie limba maghiară din moment ce a venit în Odorheiul Secuiesc.

Filmarea care durează aproximativ 4 minute a devenit virală stârnind indignarea internauţilor.

Sursa: Ghidul Arădean

3 COMENTARII

  1. Este revoltator caeu romanca sa ma duc intr-o zona a tarii mele unde predomina cetateni de etnie maghiara si sa mi se pretinda ca eu sa stiu linba maghiara in loc , ca cei de aceasta etnie sa stie limba romana. Le fac o recomandare tuturor cetatenilor acestei etnii care nu au catadicsit sa invete limba romana cu toate ca s-au nascut si crescut aici: Plecati in Ungaria voastra cu totii ca nu av nevoie de voi si nu va tine nimeni cu forta decit politicienii vostrii.Plecati!!!!

  2. La fel am patit si eu in Odorheiul Secuiesc, in anul 1998. Eram in trecere, insotit de o persoana de etnie maghiara din Timisoara (aici, in Banat, nu misca in front pentru ca reprezinta doar 5%, ne injura doar pe Internet, unde sunt foarte „curajosi”), si am oprit la o langoserie nenorocita unde o individa de genul vanzatoarei din acest video servea „gogosi unguresti”. Nu vindea decat langosi, nimic altceva. Nu m-a servit, a pretins ca nu intelege ce vreau (niciodata ungurii nu mi-au facut impresia ca stralucesc la minte, dar respectiva javra nu vindea decat langosi, asa ca nu avea nici macar scuza ca este proasta; chiar si prostia are o limita). Abia cand persoana care ma insotea a ajuns langa mine (a ramas in urma sa caute ceva in masina) si i s-a adresat in limba lor scarboasa (care suna de parca mesteci rahat, si nu din acela turcesc), „agentul economic secuiesc” a livrat langosii comandati. Javrele astea trebuie sa dispara din Romania, sa plece in Ungaria, acolo este tara lor. Nu exista niciun „Tinut Secuiesc” si nici nu va exista. Din partea romanilor nu exista decat dispret pentru neamul lor de barbari asiatici navalitori si nici nu va exista altceva pentru ca nu merita altceva – a trecut un secol de cand au pierdut Ardealul si Banatul (stim cum i-au tratat pe romani timp de mai multe secole) si este limpede pentru toata lumea (mai putin pentru cativa prosti „pacificatori”) ca javrele astea nu se vor da pe brazda niciodata. Nu-i nimic, pe javrele astea le vom da noi cu capul de brazda de cate ori va fi nevoie. Si ar fi cazul ca, macar pentru o perioada, asa numitii „pacificatori”, „multiculturali”, „toleranti”, „echilibrati”, „purtatori ai spiritului european” sau cum isi mai zic ei sa faca bine sa ne scuteasca de miorlaiala lor stupida de pe bloguri si din presa…

  3. Florentina,lasa-te de glume,parlamentul a votat legile UDMR care spun ca acolo unde-s 10% unguri,toti politistii,medicii,asistentele functionarii si comerciantii trebuie sa stie ungureste.Abia acuma ati aflat un fapt care se intampla de zeci de ani in secuime,acuma se extinde in tot Ardealul si va fi si-n Timisoara,Arad etc.Traiasca panaramele de la PSD care au votat asta

LĂSAȚI UN MESAJ