Se îngroașă gluma în dosarul tinerilor snopiți în bătaie de, spun ei, polițiști și jandarmi! Decizie de ultimă oră a Parchetului Militar

2570

Procurori din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara au dispus prin ordonanță extinderea in rem a cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și neglijență în serviciu.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, în cauză a fost dispusă prin ordonanță efectuarea în continuare a urmăririi penale față de patru persoane (trei polițiști și un jandarm) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar față de alte trei persoane (un polițist și trei jandarmi) pentru complicitate la săvârșirea aceleiași infracțiuni.
Reamintim că dosarul a fost înregistrat ca urmare a sesizării din oficiu a procurorilor militari, după ce pe data de 22 noiembrie 2017 un echipaj de poliție a oprit în trafic un autoturism în baza suspiciunii că în ea s-ar afla o persoană urmărită general.

Cu ajutorul unui echipaj de jandarmi, polițiștii au imobilizat pe cei doi ocupanţi ai maşinii oprite, după care i-au condus la o secție de poliție din Timişoara pentru verificări şi identificare. Cei doi ocupanți ai mașinii au ajuns apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde au primit îngrijiri medicale, susținând că au fost agresați de polițiști și jandarmi.
”Menționăm că cercetările în cauză sunt efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză” transmit procurorii militari.

Citește și: Loviți cu bestialitate. Doi bărbați acuză că au fost snopiți în bătaie de polițiști și jandarmi din Timiș

1 COMENTARIU

  1. Pentru mai multa rigurozitate fac mențiunea ca dosarul a ajuns la Parchetul Militar, urmare a declinarîi de competenta de către Parchetul Tribunalului Timiș, în cauza fiind implicați și militari.

LĂSAȚI UN MESAJ