Se construiește o parcare în centrul Timișoarei. Cine o ridică

87

Veste bună pentru șoferii din Timișoara. În centrul orașului va fi ridicată o parcare supraetajată. Este făcută de Consiliul Județean Timiș, a precizat, pe Facebook, liderul administrației județene, Călin Dobra. Parcarea supraterană va fi situată pe str. Sf. Ioan, nr. 1 (lângă Hotel Timișoara).

„Este o investiție pentru care caut soluții încă de la preluarea mandatului, pentru că sunt conștient de importanța și necesitatea sa pentru cetățeni. Săptămâna trecută, am scos la licitație serviciile pentru elaborarea documentației în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal, procedură obligatorie, care va stabili reglementările și parametrii urbanistici ai viitoarei construcții (regim de înălțime, procent de ocupare a terenului, acces, coeficient de ocupare, etc.). De aici, până la licitația efectivă, mai e doar un pas. Nu am o misiune ușoară, dar în ultima perioadă, am avut discuții cu mai mulți membri ai mediului de afaceri, ca să identificăm soluția optimă, atât pentru cei care vor investi, pentru cetățeni, dar și pentru noi, ca autoritate publică”, a anunțat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

În proiectul de buget de anul acesta, CJT a inclus pe lista de investiții și acest obiectiv. Sunt alocați 83.000 de lei pentru realizarea planului urbanistic zonal.

LĂSAȚI UN MESAJ