Se clatină scaunul prefectului de Timiș

132

Premierul Florin Cîţu a declarat, la Timişoara, că analizează oportunitatea schimbării prefecţilor şi a subprefecţilor USR PLUS, după ce formaţiunea politică care îi susţine a acţionat împotriva guvernului din care fac parte.

Răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, Cîțu a spus, că se pare că în PSD a fost mai multă onoare, întrucât după ce Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul guvern, miniştrii în funcţie au demisionat.

“Analizez această oportunitate, dar eu vorbesc de onoare, când te întorci împotriva propriului guvern și împotriva propriei persoane, pentru că încă sunt membri în guvern, e un lucru bizar. Când Dragnea și-a dat propriul guvern jos, miniștrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei să se dea jos din guvern. Se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac acum apel la onoare. Așteptăm să vedem. Mesajul este pentru toți cei numiți de USR, prefecți, subprefecți, șefi de companii, agenții etc. Când că atunci când iei o astfel de decizie înseamnă că nu ai încredere în propriii oameni, se pare că USR a decis că propriii miniștri nu au făcut o treabă bună. Eu nu am spus așa ceva, doar unii nu au fost buni”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a negat categoric că se va asocia vreodată cu PSD şi cu AUR şi a precizat că dacă USR PLUS nu ar reveni asupra actualei decizii de a părăsi guvernarea Cîţu, liberalii vor susţine în Legislativ formarea unei majorităţi parlamentare care să susţină un guvern în jurul PNL.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ