Se caută un MasterChef la Timișoara

166

Sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 9, toți cei pasionați de gătit sunt așteptați la hotel Continental din Timișoara cu un preparat care le poate asigura un loc în bucătăria MasterChef.

Până acum, sute de participanți din toată țara s-au prezentat la Iași și Cluj-Napoca cu o varietate de preparate, de la feluri principale senzaționale atât din punct de vedere gust, cât și aspect, până la deserturi delicioase. Nu au lipsit preparate exotice, după rețete din Orient sau din alte colțuri ale lumii.

„MasterChef a fost o experiență fabuloasă! Fiind străin, m-am bucurat că am cunoscut oameni frumoși și că am putut să particip și să promovez mâncarea indiană de care sunt atât de atașat. Am și un mesaj pentru cei care doresc sa vină să participe la MasterChef: nu ezitați, veniți să gătiți, veniți să experimentați sentimentele din bucătăria MasterChef! Haideți la Timișoara cu un preparat și viitorul vi se poate schimba!”, a declarat Anni – Anjani Kumar Jaiswal, fost concurent al sezonului 3 MasterChef.

După Timișoara, caravana MasterChef va ajunge pe 30 și 31 iulie în București.
Înscrierile pentru preselecții continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ