Se caută idei pentru încă cinci milioane de lei

31

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a lansat două noi apeluri de finanțare pentru Programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii, în valoare de peste 5 milioane de lei, bani de la bugetul Ministerului Culturii. Sunt ultimele zile pentru depunerea proiectelor pentru apelurile de finanțare OverBorderCulture+ și LightFest.

Termenul limită este 29 iunie 2023.

Programul de finanțare OverBorderCulture+ contribuie la implementarea Programului Național Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este conceput ca o serie de activități culturale și artistice prin care cultura contribuie la dezvoltarea comunității locale, a vieții și a infrastructurii. Sunt așteptate proiecte interesante din domeniile Artele Spectacolului (teatru, dans, muzică), arte vizuale, multimedia, artă și tehnologie, literatură, proiecte interdisciplinare. Suma disponibilă este 4.650.000 de lei, iar valoarea maximă ce poate fi accesată pentru un proiect este de 750.000 de lei.
Programul de finanțare LightFest face parte din secțiunea Light over Borders a Programului Național Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este deschis proiectelor locale, naționale și internaționale din domeniile arte vizuale, arte digitale și noile media, pentru instalații cu tema lumina în spații publice din Timișoara. Bugetul programului este 1 milion de lei, iar fiecare proiect selectat poate accesa cel mult 100.000 de lei.
Înscrierea aplicațiilor pentru ambele apeluri are ca termen limită 29 iunie 2023, la ora 16:30. Detalii și toate documentele necesare pentru aplicație sunt disponibile aici: https://timisoara2023.eu/ro/apeluri-deschise/ sau
https://cecart.ro/finantari/.
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului Județean Timiș. Programele sunt finanțate prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.