Se caută constructor pentru un pasaj de pe centura Aradului. CNADNR prezintă ofertele

244

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România ţine morţiş să prezinte publici toate achiziţiile şi licitaţiile în care este implicată. După problemele apărute în deconturile cu firmele care ridică autostrăzi în vestul ţării, acum CNADNR publică până şi ofertele depuse pentru alte proiecte.

Compania de Drumuri caută constructor care să finalizeze realizarea unui pasaj de pe varianta de ocolire a municipiului Arad. Licitaţia porneşte de la 30 de milioane de lei, iar 4 societăţi au depus oferte. Sumele propuse de firme sunt cuprinse între 11 şi 19 milioane de lei.

„CNADNR SA a demarat procedura de achiziție publică în vederea contractării lucrărilor pentru proiectul de investiții Finalizarea lucrărilor, rest de executat aferente obiectivului «Pasaj denivelat pe Varianta de Ocolire Arad peste liniile CF Brad – CF Curtici – DJ 709B», astfel, în data de 09.05.2016 la sediul companiei a avut loc depunerea ofertelor.

Ofertanții participanți au fost:

S.C.TEHNODOMUS S.A – Valoare oferta: 11.916.965,91 lei fara TVA;

IMPLENIA BAUGESELL SCHAFT mbH  –  Valoare oferta: 12.609.165,54 lei fără TVA;

Asocierea S.C. Via Carpatia Consult S.R.L. –   S.C. Gamida Euromark S.R.L – S.C. Luconsa BM S.R.L. – Valoare oferta: 19.495.643,30 lei fără TVA;

Asocierea S.C. SYLC CON TRANS S.R.L. – S.C. OPR ASFALT S.R.L. – Valoare oferta: 11.940.388,51 lei fără TVA.

Menționăm faptul că valoarea estimată a proiectului de investiții este de 30.562.204,03 lei fără TVA. Ofertele depuse se află în procesul de evaluare de către Comisia de licitație”, arată CNADNR.

Lucrările pentru ridicarea pasajului au fost realizate deja în procent de 65% de fostul constructor, Confort SA. Însă compania a intrat în insolvenţă în 2012 şi anul acesta în faliment şi nu a mai putut continua lucrarea. Contractul a fost reziliat în martie 2015 şi de atunci Compania de Drumuri caută alt constrctor care să finalizeze proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ