Se apropie cea de-a X-a ediţie a Târgului de Crăciun. Cum poți participa

268

Sărbătorile de iarnă nu sunt departe, iar autorităţile se pregătesc deja pentru tradiţionalul Târg de Crăciun. Anul acesta va fi cea de-a X-a ediţie, aşa că oficialii primăriei vor ca oferta pentru timişoreni să fie cât mai variată.

Târgul îşi va deschide porţile, ca în anii trecuţi, de 1 Decembrie. Căsuţele cu produse vor sta în centrul oraşului până în 8 ianuarie 2017.

Comercianţii vor putea să îşi amplaseze căsuţele din lemn în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Parcului Copiilor “Ion Creangă” şi în piaţeta de lângă Şcoala Generală nr. 30, în zona Soarelui.

Expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Crăciun vor trebui să depună, în intervalul 24 octombrie – 4 noiembrie 2016, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), următoarele documente:

  • formular (word) de participare la Târgul de Crăciun;
  • CD cu poze şi lista produselor comercializate;
  • copie xerox după actele firmei;
  • certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate;
  • copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat
  • copie contract de colectarea şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată

“De asemenea, expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare. Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele). În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată”, transmite municipalitatea.

Cel mai probabil căsuţele unde se va comercializa mâncare caldă vor fi amplasate în parcarea de la Modex.

LĂSAȚI UN MESAJ