Se anunță un spectacol unic, la cel mai mare miting aerian din vestul țării. Ultimele detalii

410
miting aviatic

Două zile ne mai despart de cel mai mare miting aerian din vestul ţării: „TIMIŞOARA AIR SHOW 2017”, eveniment aflat la cea de-a IV-a ediţie.

Timişorenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, în data de 10 iunie, la orele 19:00. Acolo sunt pregătite 3000 de locuri de parcare, pentru cei care sosesc cu autoturismele, iar pentru cei care nu dispun de astfel de mijloace de transport, organizatorii le-au pus la dispoziție autobuzul E4, care va circula din sfert în sfert de oră, cu plecare de la Bastion, cursele fiind gratuite.

Din programul mitingului aviatic nu vor lipsi Forţele Aeriene Române, Formaţia ASALT, Formaţia Iacării Acrobaţi, în premieră, pilotul lituanian Jurgis Kairys, cu acrobaţie, şi tot în premieră, Skz BOLT OF România.

După două ore de acrobaţie aeriană, mult mai importantă şi mai interesantă decât, de pildă, meciul POLI – UTA, unde POLI face acrobaţie pe teren, printre jucătorii arădeni, spectatorii vor fi răsfățați cu un concert rock.

Acrobația e mult mai autentică în aer decât pe stadion. Lăsaţi-vă maşina acasă, luaţi E4 pentru a putea savura o bere şi alegeți să vedeţi ceva mult mai interesant decât o retrogradare în Liga a II-a. Garantat, Timișoara Air Show va fi un eveniment unic pentru fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ