„Școala altfel”, marca Politehnica Timișoara

124

Politehnica Timișoara se implică în programul „Școala altfel”. Clubul lansează o invitație deschisă către toți profesorii timișeni din ciclul primar și gimnazial, care doresc să le ofere elevilor o experiență unică alături de fotbaliștii alb violeți.

”Știm că cei mici sunt viitorul nostru, al tuturor și sperăm că prin aceste acțiuni vom reuși să îi inspirăm și să îi facem conștienți de importanța sportului pentru o viață sănătoasă. Elevii vor afla direct de la jucători care sunt satisfacțiile vieții de fotbalist, dar și care sunt sacrificiile ce trebuie făcute pentru performanță” se spune într-un comunicar de presă trimis de responsabilii de la ASU Politehnica Timișoara.

„Școala altfel” în cadrul Politehnicii Timișoara se va desfășura în perioada 27.02.2017 – 03.03.2017. Se vor organiza cinci antrenamente ale echipei, la Baza 2 a Universității Politehnica Timișoara (str. Aurel Podeanu nr. 2), la care sunt invitați atât pe profesori, cât și pe elevi și chiar pe părinți. Pe parcursul a 90 de minute, cei mici vor avea ocazia să observe în detaliu cum decurge un antrenament al unei echipe de fotbal, de la pregătirea jucătorilor, la exercițiile specifice sau chiar la modalitatea în care jucătorii relaționează cu antrenorul ce îi coordonează. Zona de unde elevii vor putea urmări antrenamentele va fi clar delimitată, pentru a nu deranja activitatea pe teren.

La finalul antrenamentelor, cei mici vor avea ocazia să pună întrebări, să se fotografieze cu jucătorii ASU Politehnica Timișoara și să ia autografe de la aceștia. De asemenea, fiecare elev va primi două bilete la meciul pe care Politehnica Timișoara îl va juca cu Dacia Unirea Brăila, în 4 martie 2017, pe stadionul Știința, localizat pe strada Traian Lalescu, nr. 1.

ASU Politehnica Timișoara evoluează în prezent în Liga a II-a de fotbal din România.

LĂSAȚI UN MESAJ