Schema de tratament aplicată președintelui Americii, Donald Trump, este folosită și în România VIDEO

911

Primii pacienți cărora le-a fost administrat acest tratament, sunt bolnavii de Coronavirus internați la spitalul Victor Babeș din Timișoara. În lipsa Remdesivirului medicii de aici au foat nevoiți să găsească soluțîi alternative.

“Din fericire, aici la Spitalul Victor Babeș, avem câteva scheme terapeutice folosite ca și alternative, din păcate, ceea ce am observat în ultima perioadă, avem pacienți din ce în ce mai mulți, din ce în ce mai gravi, și toate schemele noastre alternative de tratament încep să se termine din ce în ce mai repede. Încercăm să îi ajutăm pe cei mai mulți, ca să nu ajungă pacienți de terapie intensivă, pentru că odată ajunși pacienți de terapie intensivă, șansele lor de vindecare sunt minime.”, a spus Marinescu Adelina, medic Spitalul Victor Babeș.

Medicii de la Victor Babeș din Timișoara au primit schema de tratament aplicată președintelui Americii, Donald Trump. Domnul din imagine este unul dintre primii bolnavi de Coronavirus care a avut șansa de a primi acest tratament.

“Această schemă de tratament este o schemă de tratament mai specială, în general o folosim la pacienții care sunt forme severe, care fac această furtună de citochine, cei mai mulți dintre ei cred în această schemă de tratament, oricum, încep să creadă în orice le dăm sau orice le spunem. De ce? Pentru că dacă până să ajungă pe poartă spitalului au fost neîncrezători, în momentul în care văd cruntă realitate, încep să devină crezatori și de când am văzut aceste forme grave de boală, nu am mai văzut niciun pacient care să fie sceptic și să zică eu nu cred, eu nu vreau tratamentul.”, a spus Marinescu Adelina, medic Spitalul Victor Babeș.

Momentan această schemă de tratament este folosită doar în două spitale din România, spitalul Balș din Capitală și spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Sursa: www.televiziunea-medicala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ