Scene șocante într-un lăcaș de cult. Un preot amenințat cu pistolul

148

Un bărbat cu un pistol în mână a intrat în altarul Bisericii Ortodoxe de Rit Străvechi din comuna Sarichioi, județul Tulcea, unde a cerut socoteală preotului, care oficia slujba, pentru sunetul prea tare din boxe.

Incidentul a avut loc, marți dimineață, când slujba din Biserica Ortodoxă pe Rit Străvechi „Sfântul Vasile cel Mare“ din Sarichioi a fost întreruptă de două persoane. Una dintre ele a intrat peste preoți în altar, ținând un pistol în mână. Individul a țipat la preot, slujba s-a întrerupt.

 

Sătenii spun că individul s-a mutat de curând în localitate și era deranjat de slujba transmisă la boxele amplasate în afara bisericii.

„În dimineața zilei de 21 aprilie, în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi au intervenit la un lăcaș de cult din localitate, unde s-a semnalat faptul că, un bărbat de 40 de ani, din Sarichioi, ar fi amenințat preotul, cu un pistol, deranjat fiind de zgomotul produs de oficierea slujbei religioase. Polițiștii au intervenit, au identificat bărbat în cauză si au constatat ca pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă.

 

Sursa: evz.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ