Scene bizare în centrul unui mare oraș din vest. Unde s-au proptit cu mașina

266

Un accident cel puțin straniu s-a petrecut luni, la miezul nopții, pe principala arteră a Municipiului Arad. Puținii arădeni care mai erau pe la terasele de pe Bulevardul Revoluției în jurul orei 00:00 s-au speriat când de peste drum au auzit o bubuitură puternică urmată la o fracțiune de secundă de sunetele unei vitrine sparte.

Este vorba despre un șofer în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Cielo înmatriculat în județul Gorj și circula pe banda numărul 1 de pe Bulevardul Revoluției. Tânărul susține că la un moment dat, în dreptul Universității „Vasile Goldiș”, a fost nevoit să ocolească un obstacol de pe carosabil și a trecut pe banda numărul 2, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Austria. În urma coliziunii, autoturismul marca Cielo a părăsit partea carosabilă, s-a urcat pe trotuar, iar ulterior a intrat în vitrina unui magazin de bijuterii.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Arad, care face cercetări cu privire la modul în care s-a produs acest accident.

LĂSAȚI UN MESAJ