Scandalul Godină: chestorul Ioan Aron se pensionează, deşi i s-a cerut demisia!

290

Chestorul Ioan Aron, acuzat de subalternul său Marian Godină de abuzuri, inclusiv de plagiat!, a ales să se pensioneze, deşi sindicaliştii din Poliţie i-au cerut demisia. Marian Godină (foto) a relatat, pe Facebook, aspecte halucinante despre Ioan Aron!

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Alexandru Ioan Cuza” a anunţat că solicită în mod public demisia șefului de la IPJ Brașov, chestor de poliție doctor Ioan Aron:

„Această solicitare are ca bază cazul, intens mediatizat, al colegului nostru Marian Godină și care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliție în ultima perioadă. Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru și, prin diverse abuzuri, încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni”.

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România pomeneşte şi de alte aspecte: de pildă, un agent de poliție are 114 atribuții în fișa postului, iar în campusul universitar Brașov au fost instalate camere de supraveghere video si microfoane, „să urmarească studenţii”.

IPJ Braşov, unde activează, în cadrul Poliţiei Rutiere Marian Godină, a anunţat, vineri, că „la revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliție Aron Ioan și-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliției Române – decizie ce era anticipată de la începutul anului”.

Marian Godină l-a acuzat pe Ioan Aron de plagiat

„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi, întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, a postat, pe reţeaua de socializare, Marian Godină, autor al volumului „Flash-uri din sens opus”, în care demască „metehnele” din Poliţie – „surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față”.

Marian Godină a dezvăluit cum a fost închisă şi redeschisă pagina sa de Facebook

Ioan Aron este personaj principal într-o postare a lui Marian Godină, unde acesta povesteşte ce a dus la închiderea şi redeschiderea paginii de Facebook a acestui poliţist – AICI.

Scandalul a izbucnit, acum, după ce Marian Godină a luat permisul unui şoferul care nu a acordat prioritate unui pieton, iar şefii poliţistului ar fi intervenit, acuzându-l pe agent că ar fi vorbit urât și nu s-ar fi prezentat. De fapt, în maşina oprită era directoarea de la Crucea Roşie Braşov. „A deranjat că mi-am permis să nu țin cont că doamna are funcție. (…) pentru că nu sunt dobitoc şi ştiu foarte bine cum procedează aceşti şefi care se cred patroni, discuția dintre mine şi acel şofer am înregistrat-o cu telefonul. Se aude foarte bine că i-am vorbit strict la subiect, ferm şi corect. Se aude şi cum mă întreabă cum mă cheamă şi îi răspund: Godină. Oare se va sesiza cineva şi se va întreba de ce în 2016 se întâmplă ca un polițist să fie certat că işi face treaba?”

CITEŞTE ŞI: „Suntem Marian Godină!”. Lumea vrea să iasă în stradă pentru poliţistul care luptă împotriva sistemului

LĂSAȚI UN MESAJ